avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Registru evidență fiscală PFA 2019
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Registru evidență fiscală PFA 2019

trebuie sau nu Registrul de evidență fiscală pt PFA? undeva intr-un articol scrie ca a fost inlocuit de declarația unică pentru persoanele fizice.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:50, 14 Februarie 2019
Nu se comercializeaza. Puteti intocmi personal pe o pagina dar respectand ceea ce trebuie sa contina, adica veniturile incasate in anul fiscal respectiv detaliat pe tipuri de venituri si la fel chetuielile deductibile detaliate. Si apoi faceti calculul pentru venitul net si impozitul pe venit. Aceasta pagina arata cum ati ajuns la valorile din declaratia unica.
Ultima modificare: Joi, 14 Februarie 2019
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia unica pentru 2018 Margacc Margacc Buna ziua, Sunt PFA si incerc sa imi completez declaratia unica. Am cateva nelamuriri pentru care va rog sa ma ajutati. In declaratia unica completata in ... (vezi toată discuția)
Ce taxe plătesc în 2019 pentru veniturile realizate din pfa free34ar free34ar Dacă sunt angajata și am și un PFA, ce taxe plătesc în 2019 către statul român pentru veniturile realizate din pfa? (vezi toată discuția)
Cas/cass declarație unica 2019 pobosa pobosa Bună, Am observat niște câmpuri noi în declarația unica pe 2019, mai exact la calculare CAS/CASS sunt câmpuri obligatorii și care nu accepta valori ... (vezi toată discuția)