avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis auto

Dacă nu am avut nici o data permis de conducere și am fost condamnat la 2 ani si 4 luni cu suspendare pt conducere fără permis refuz de probe si mașina ne înmatriculata la cât Timp pot da de permis???????
Ultima modificare: Miercuri, 16 Ianuarie 2019
Geanta&Stefan&Daniel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Geanta&Stefan&Daniel , utilizator 12:12, 17 Ianuarie 2019
Dupa reabilitare, 4 ani plus jumatate din durata pedepsei de la data când a luat sfârşit executarea pedepsei principale
In Septembrie se face un an de când A rămas definitiva și irevocabila sentința și cei de la serviciu de probatiuni îmi spun ca pot sa ma înscriu la școala de șoferi și sa dau examenu auto
Chiar nu a trecut nimeni prin așa ceva nu știe nimeni cum se procedează??? Va rog frumos sa ma ajutați și pe mine dacă știe cineva...
Numai dupa ce opereaza reabilitarea.

Aceasta sterge interdictiile si decaderile ce rezulta din condamnare.

Daca ati fi detinut permis de conducere, prin suspendarea sub supraveghere acesta urma sa fie anulat si redobandit in termen de 1 an de la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti.

(art. 91 din Codul penal ).
Bun și la cât timp trebui sa fac lucru asta ???

Alte discuții în legătură

Reabilitarea din oficiu speciala v.c.p. Tiberius68 Tiberius68 Buna ziua, In urma cu aproximativ 6 ani, mai precis , la data de 30 septembrie 2010, a ramas definitiva sentinta de condamnare prin care instanta dispune sa ... (vezi toată discuția)
An fost prins cu o alcolemie de 0.50 in etilotest razvan ruja razvan ruja buna am si eu o intrebare am fost prins cu o alcolemie de 0.50 in etilotest si as dori sa st ce mi se intapla ca nu sti nimik as dori sa stiu in sange cam cat ... (vezi toată discuția)
Pot da pentru permis? teo_mariana teo_mariana as dori sa stiu daca ma pot inscrie la scoala de soferi daca in anul 2008,am savarsit infractiuni de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul ne avand ... (vezi toată discuția)