avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Poprire cont indemnizatie+alocatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Poprire cont indemnizatie+alocatie copil

Prin executare silita cum este posibil sa imi faca 150% poprire din 2 surse in aceasi luna? Zic 150% pt ca suma lunara era de 2200 de lei si am primit poprire de aprox 3000 de lei, adica contul este pe minus 800 de lei. Alta e ca nu stiam ca au voie sa puna poprire pe banii pt copil cand sunt in concediu crestere. Ce pot face sa rezolv? Schimb sa mi vina prin posta?
Ultima modificare: Miercuri, 16 Ianuarie 2019
SashaPsk, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:37, 16 Ianuarie 2019
Cererea să primiți prin Poșta Română e cea mai simplă modalitate de rezolvare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita bucurbogdan2009 bucurbogdan2009 La data de 06.03.2015 am primit somatie din partea executorului judecatoresc in vederea executarii silite a unei datorii. In ziua de 01.04.2015 mi s a adus la ... (vezi toată discuția)
Executare silita bucurbogdan2009 bucurbogdan2009 La data de 06.03.2015 am primit somatie din partea executorului judecatoresc in vederea executarii silite a unei datorii. In ziua de 01.04.2015 mi s a adus la ... (vezi toată discuția)
Obligatii restante la sanatate din venituri independente naemonica naemonica Buna ziua! Mama mea lucreaza in Italia din 2004 cu contract de munca, permis de sedere,taxe, impozite platite etc. In urma cu aprox. 3 ani a primit de la ANAF ... (vezi toată discuția)