avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Primul proces
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Primul proces

In cat timp voi avea proces daca dosarul apare pe portalul instantei de pe 10.01.2019
dati mai multe detalii.
Dosarul meu a fost trimis de la parchet la instanta.....am vazut ca apare ceva cu camera preliminara si alcool la volan!!intrebarea mea este in cat timp voi avea un proces?cat e legal 1 luna 2...3....am un dosar pentru alcohol la volan.

Multumesc pentru raspuns doamna avocat!
Ultima modificare: Marți, 22 Ianuarie 2019
trandafir2, moderator
a fost sesizata instanta cu rechizitoriul. veti primi o copie a acestuia, aveti la dispozitie 20 de zile pentru cereri si exceptii. in cazul in care nu se invoca exceptii si nu se fac cereri nici de parte, nici din oficiu, urmeaza sa se stabileasca termen pe fond. nu e un termen fix, depinde de fiecare instanta.
In aproximativ 2 luni o sa se stabileasca termen pe fond.
Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Caz penal dare de mita Alina.1989 Alina.1989 Buna ziua! Va rog daca se poate sa imi raspundeti la o intrebare ,o persoana aflata in arest de 50 de zile,in situatia de camera preliminara si la care nu i sa ... (vezi toată discuția)
Primul termen de judecată în penal Morrgotth Morrgotth Cum se stabilește primul termen de judecată în camera preliminară sau fond in materie penală? Cum putem afla daca s a stabilit acest prim termen ? E ... (vezi toată discuția)
Buna seara! puteți sa ma ajutați va rog cu un răspuns, am ... George185 George185 Buna seara! Puteți sa ma ajutați va rog cu un răspuns, am fost prin fără permis și am avut prima ședință la camera preliminară, am primit plicul ca ... (vezi toată discuția)