avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amenintari , agresiuni fizice
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amenintari , agresiuni fizice

buna ziua! va rog sa mi spuneti cum ar putea sa procedeze fiul meu care a fost confundat cu altcineva si atacat de un barbat f gelos, pe motiv ca ful meu a avut ceva conexiuni cu o anume femeie ..care ar fi avut si ea ceva timp in urma acelasi loc de munca cu fiul meu... intre timp femeia respectva am intteles ca a plecat in strainatate. Ideea este ca acest barbat , confundandu l pe fiul meu , a venit pornit sa l bata si injurandu l... fiul meu facand sport si cunoscand ceva tehnici i a dat cateva lovituri fara a mai apuca ca celelalt sa l atinga... a avut loc o a doua tentativa de a l lovi si nici de aceasta daca nu a reusit , fii miu aplicand din nou 2 pumni in aparare.
Intrebare ... acest fapt se intampla acum vreo luna si ceva ... amenintand acest barbat ca va mai veni..ieri a venit din nou cu o gasca de culoare cautandu l pe fiiul meu sa l bata... noroc ca el era liber...ce este de facut... mentionez ca a depus plangere la sectia de politie ca nu este lasat in pace... insa se stie ca politia nu actioneaza decat daca patesti ceva, nu se poate sa si piarda serviciul sau sa traiasca in teroare zi de zi... in plus acel barbat este certat cu legea , a confirmat politistul... oamenii astia sunt in stare de orice ...mai ales ca a intrat ieri peste patronul magazinului si l a amenintat ca i da foc si altele...... Multumesc mult!!!!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:10, 16 Ianuarie 2019
Poliția trebuie să se implice si sa calmeze spiritele.
Nu a inteles ca este o confuzie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari ionicaclaudia ionicaclaudia Buna seara, sunt amenintat de cateva zile de cateva persoane care fac parte dintr-o familie, ca ma vor omori si ca ma pandesc prin locurile unde frecventez. ... (vezi toată discuția)
De ce noi femeile ,,iertam,, Nenu Ramona Nenu Ramona Buna ziua.Ma numesc ramona am 31 de ani ,si vreau sa stiu ce se intimpla in Romania.?De ce femeile ,suporta bataile ,de ce este atita discriminitate intre ... (vezi toată discuția)
Infractiunea de lovire si alte violente? pitika pitika Buna, stiu ca suna aiurea dar de Paste mergeam in parc cu prietenul meu sa ne plimbam cu rolele si cu bicla....toate bune si frumoase, la scara blocului este o ... (vezi toată discuția)