avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie pentru al doilea copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie pentru al doilea copil

daca sotiei mele i se gata indemnizatia in 12 februarie , iar ea este insarcinata in luna 6 si are si risc de sarcina ,si pe deasupra firma la care a muncit s-a inchis , mai are vre o sansa sa primeasca indemnizatie pentru al doilea copil?

Alte discuții în legătură

Poate să-l decada din drepturile părintești pe fostul soț Elena stefan 2 Elena stefan 2 Buna ziuA sunt căsătorită din 2016 cu soțul meu in urma căsătoriei avem și un copilaș problema este ca eu secând am rămas însărcinată in 4 luni ... (vezi toată discuția)
Sunt insarcinata in 6 luni si ultimele 2 saptamani am avut concediu ... MIoanaA MIoanaA Sunt insarcinata in 6 luni si ultimele 2 saptamani am avut concediu medical cu risc de sarcina. In ultimii 2 ani in Tara sau UE am doar 11 luni lucrate farà ... (vezi toată discuția)
Suplinitoare insarcinata , revenire titular, concediu crestere copil andrei.andrei.munteanu andrei.andrei.munteanu Buna ziua! Sotia mea este învățătoare suplinitoare pe perioada de un an de zile. Însă intre timp a ramas insarcinata. Ar trebui sa nasca exact in ... (vezi toată discuția)