avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general in limita a ce se deduc tichetele cadou?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

in limita a ce se deduc tichetele cadou?

Vreau sa stiu de ce valoare avem voie sa comandam tichete cadou,intr-un an.Stiu ca se deduc, dar nu stiu in ce masura.Din ce se cifra se deduc,cat?
Cel mai recent răspuns: sconosciuta , utilizator 14:41, 17 Noiembrie 2009
Cf Codului Fiscal, art.55, alin.4,tichetele oferite cadou angajatilor sunt neimpozabile in limita a 150 de lei.

"Cadourile oferite de angajatori in beneficiul copiilor minori ai angajatilor, cu ocazia Pastelui, zilei de 1 iunie, Craciunului si a sarbatorilor similare ale altor culte religioase, precum si cadourile oferite angajatelor cu ocazia zilei de 8 martie sunt neimpozabile, in masura in care valoarea cadoului oferit fiecarei persoane, cu orice ocazie din cele de mai sus, nu depaseste 150 lei."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete cadou elyss elyss Buna ziua Tichetele cadou oferite salariatilor pentru Paste se impoziteaza? Valoarea este de 150 lei / salariat. Limita de 150 lei neimpozabila este pentru ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa carpaho carpaho Daca o societate a dat ca si cadou tichete cadou in valoare de 150 lei pentru sarbatorile de iarna se impoziteaza? (vezi toată discuția)
Tichete cadou liliana alba liliana alba Buna seara, Va rog sa mi spuneti de ce valoare pot sa acord tichete cadou la fiecare angajat? Astept un raspuns urgent.Multumesc (vezi toată discuția)