avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pot infinta un PFA sau II pentru activitatea de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pot infinta un PFA sau II pentru activitatea de tractari/remorcari auto cu o autoutilitara N2 cu masa maxima admisa de 5t?

Buna ziua, detin o platforma auto de 5 tone, doresc sa infiintez un PFA sau II pentru o firma de tractari auto cu codul caen 5221 . Cei de la Registrul comertului sustin ca,daca autoutilitara depasteste 3.5 tone pot infiinta doar SRL nu si PFA sau II.
Este posibil asa ceva , deoarece cunosc persoane care detin TIR-uri si au PFA, mai ales ca am fost personal la ARR unde am aflta ca pot obtine licenta de transport si pentru un PFA sau II chiar daca masa autovechiculului depasteste 3.5 tone!

Ce sa mai inteleg ,deoarece pana la urma ARR-ul ma licentiaza in activtatea pe care o voi desfasura !

De asemenea vreau sa intreb ce forma juridica ma sfatuiti sa aleg pentru aceasta activitate?

Multumesc anticipat !
Ultima modificare: Miercuri, 16 Ianuarie 2019
Chr0612, utilizator

Alte discuții în legătură

Pfa tractari auto Silviu Matei97 Silviu Matei97 Buna ziua, doresc sa infintez o societate care are ca si scos tractarile auto, detin o platforma si as dorii sa fac totul legal. Imi puteti spune va rog ... (vezi toată discuția)
Înființare firmă, alegere formă de organizare nastasecornel nastasecornel Buna ziua! impruna cu sotia dorim sa infiintam o firma si nu suntem lamuriti care ar fi forma juridica avantajoasa pt noi ( ii, pfa .asociatie familiala, srl, ... (vezi toată discuția)
Transport auto caen 5221 alecu1980 alecu1980 Buna ziua! As dori sa imi infiintez un PFA care sa aiba ca obiect de activitate TRANSPORTUL AUTO / TRACTARI AUTO. Oare pot face transport auto in baza codului ... (vezi toată discuția)