avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Transport auto CAEN 5221
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Transport auto CAEN 5221

Buna ziua! As dori sa imi infiintez un PFA care sa aiba ca obiect de activitate TRANSPORTUL AUTO / TRACTARI AUTO. Oare pot face transport auto in baza codului CAEN 5221 ?Ce trebuie sa am in vedere. Tin sa precizez ca as vrea sa fac treaba acesta cu un autoturism ( SUV ) si o platforma auto legata dupa autoturism ( NU CU O AUTOPLATFORMA ) . Detin permis de conducere cu categoriile B C E .
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Mai 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: alecu1980 , utilizator 19:58, 4 Iunie 2020
Ma ajutati si pe mine cu un sfat? Multumesc anticipat !
Se poate ? Stie cineva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot infinta un pfa sau ii pentru activitatea de tractari/remorcari auto cu o autoutilitara n2 cu masa maxima admisa de 5t? Chr0612 Chr0612 Buna ziua, detin o platforma auto de 5 tone, doresc sa infiintez un PFA sau II pentru o firma de tractari auto cu codul caen 5221 . Cei de la Registrul ... (vezi toată discuția)
Pfa tractari auto Silviu Matei97 Silviu Matei97 Buna ziua, doresc sa infintez o societate care are ca si scos tractarile auto, detin o platforma si as dorii sa fac totul legal. Imi puteti spune va rog ... (vezi toată discuția)
Firma tractari auto : ce acte sunt necesare ? alecu1980 alecu1980 Buna ziua! As vrea sa ma lamuriti si pe mine : EXACT ce acte sunt necesare pentru a deschide o firma de TRACTARI AUTO ? Ce ar fi mai ok ( mai convenabil ) un ... (vezi toată discuția)