avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma tractari auto : ce acte sunt necesare ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma tractari auto : ce acte sunt necesare ?

Buna ziua! As vrea sa ma lamuriti si pe mine : EXACT ce acte sunt necesare pentru a deschide o firma de TRACTARI AUTO ? Ce ar fi mai ok ( mai convenabil ) un SRL sau un PFA ? Pana inainte de criza am facut tractari/transport auto fara firma / fara acte. As vrea sa intru in legalitate si as vrea sa stiu si eu care ar fi cea mai buna solutie si care ar fi pasii pentru a infiinta firma ( PFA sau SRL ) . Masina este inmatriculata pe numele meu, platforma la fel . Am categoriile necesare ( B C E ). Va multumesc anticipat pentru raspunsuri !
Cel mai recent răspuns: alecu1980 , utilizator 11:39, 30 Aprilie 2020
Ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri VA ROG ?
Multumesc anticipat !
Ultima modificare: Marți, 28 Aprilie 2020
alecu1980, utilizator
Exista persoane care si-au facut firma recent ?? ( sa ma lamureasca si pe mine si sa imi dea un sfat )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa tractari auto Silviu Matei97 Silviu Matei97 Buna ziua, doresc sa infintez o societate care are ca si scos tractarile auto, detin o platforma si as dorii sa fac totul legal. Imi puteti spune va rog ... (vezi toată discuția)
Transport auto caen 5221 alecu1980 alecu1980 Buna ziua! As dori sa imi infiintez un PFA care sa aiba ca obiect de activitate TRANSPORTUL AUTO / TRACTARI AUTO. Oare pot face transport auto in baza codului ... (vezi toată discuția)
Transport auto pe platforma alecu1980 alecu1980 Buna ziua! Doresc ca in viitorul apropiat sa imi achizitionez o platforma auto care o sa o trag cu un jeep ( momentan fac scoala pt cat CE ) si as vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)