avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere fara permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere fara permis

Buna ziua , va tog frumos sa ma ajutati cu un raspuns . Astazi am fost prins de politie conducand fara permis . politia ma oprit pentru neacordare de prioritate . Eram in masina cu tatal meu nici el nu are permis . In declaratie am scris ca tatal meu conducea , nu eu . Politia ma ortit seara pe la ora 8 . Mentionez ca fac scoala de soferi , mai am jumatate din orele de traseu . La ce pot sa ma astept ? si ce trebuie sa fac ? Va rog nespus de mult sa imi raspundeti . MULTUMESC ANTICIPAT .
Cel mai recent răspuns: Iordan Ciprian , Avocat 12:42, 21 Ianuarie 2019
Cu siguranta la intocmirea unui dosar penal
Riscati sa vi sa deschida dosar penal pentru marturie mincinoasa.
Tatal dvs va fi declarat suspect apoi inculpat si daca va fi gasit vinovat va primi o pedeapsa cu inchisoarea iar ca modalitate de individualizare, cea mai intalnita in practica judiciara este suspendarea executarii pedepsei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis Jorge Asher Jorge Asher Buna ziua , va tog frumos sa ma ajutati cu un raspuns . Astazi am fost prins de politie conducand fara permis . politia ma oprit pentru neacordare de ... (vezi toată discuția)
Conducerea unui autovehicul fara permis Ana_M9 Ana_M9 Buna ziua Am urmatoarea speta: 1. Inculapata denumita\"x\" in varsta de 24 de ani a condus un autovehicul-ul fara permis de conducere a unei prietene ... (vezi toată discuția)
Întrebări pentru conducere fără permis legea 335 TrofinRazvan TrofinRazvan Bună ziua, am avut o întâmplare destul de nefericita, seara mergând spre casa conducând fără permis se întâmplă să fie filtru de politie pe șosea, ... (vezi toată discuția)