avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

studii superioare

buna ziua... sunt absolvent al faculratii de finante si banci autorizata cu durata de 4 ani . am absolvit in anul 2008 cu diploma de licenta economist. lucrez de 6 ani in sistemul bugetar- cultura-. in anul 2008, dupa absolvire, am fost trecuta pe functia de referent studii superioare. intrebarea este daca dupa noua grila ma incadrez la referent studii superioare sau studii superioare de scurta durata.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 19:49, 17 Noiembrie 2009
Studii superioare de lunga durata (daca ati terminat cursuri la zi)
Sunt studii superioare, indiferent de tipul de frecventa. Art. 38 din legea 330/2009 prevede doar ca ..."salarizarea absolventilor ciclului I si II Bologna se face la nivelul absolventilor cu studii superioare de lunga durata." (fara a preciza daca e vorba de cursuri de zi, FF sau ID).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea in clasa a functionarilor publici ellena ellena am doua situatii legate de acest subiect: cazul 1. functionar public cu studii superioare de scurta durata, (subinginer) - inginer colegiu, angajat pe un post ... (vezi toată discuția)
Studii superioare sau de scurta durata? mircea_c mircea_c Va rog tare mult sa-mi raspundeti la o intrebare: Facultatile de 3 ani in sistem Bologna(fara master), sunt considerate studii superioare sau studii de scurta ... (vezi toată discuția)
Salarizare absolvent al ciclului i bologna alice0210 alice0210 Buna ziua! Sunt absolventa a ciclului I Bologna ( facultatea de psihologie-pedagogie, specialitatea pedagogie avand la la baza liceul pedagogic) si as dori ... (vezi toată discuția)