avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier cu victime, dosar penal clasat. Pot ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier cu victime, dosar penal clasat. Pot rămâne fără permis 90 de zile?

Buna ziua! Am si eu o intrebare! In urma unui accident rutier cu victime dosarul se claseaza. Pot ramane fara permis 90 de zile? Acum merg cu dovada
Ultima modificare: Luni, 21 Ianuarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: emiliordache3@yahoo.fr , utilizator 16:56, 21 Noiembrie 2024
BIU”

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier costel_gr2013 costel_gr2013 daca procurorul claseaza cauza fara a specifica ca se suspenda permisul de conducere ,politia mai are dreptul de al suspenda? (vezi toată discuția)
Remorca neînmatriculată - dosar penal Cosminbar Cosminbar Buna seara. Am fost prins în noiembrie 2016 tractând o remorca neînmatriculată pe un drum comunal. S-a întocmit dosar penal, parchetul a dat NUP, ... (vezi toată discuția)
Accident rutier pe trecerea de pietoni ecks ecks Buna ziua, pe data de 06.12.2017 am fost implicat intr-un accident rutier pe trecerea de pietoni soldat cu vatamare corporala usoara din culpa( victima a avut ... (vezi toată discuția)