avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amendă trecere prin loc nepermis necomunicată
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amendă trecere prin loc nepermis necomunicată

Bună ziua!
În vară am fost surprinsă de catre un agent de la politia rutiera după ce am traversat prin loc nepermis.
Agentului i am dat CNP neavând acte la mine. Mi a spus doar că o să primesc amendă, nu m a chemat pentru semnarea procesului verbal, nimic. Nici macar nu am protestat pentru că eram vinovată. Tocmai de aceea nu l-am crezut, gândindu-mă că se va rezuma doar la cele câteva cuvinte schimbate.
Procesul verbal nu mi a fost transmis până acum.
Am văzut amenda pe lângă impozitele pentru locuință.
Cum aș putea să plătesc doar jumătate din amendă în aceste condiții?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Traversare a strazii prin loc nepermis LostProphet LostProphet Buna ziua ! De dimineata am traversat strada prin loc nepermis, am fost oprit de un politist , mi-a cerut buletinul , a intrat in masina , a copletat un proces ... (vezi toată discuția)
Contestație amenda traversare prin loc nepermis Bianc Bianc Doresc sa știu daca pot contesta o amenda pentru traversare prin loc nepermis, deoarece agentul care a constatat nu a fost cel care a întocmit procesul ... (vezi toată discuția)
Cum contest un proces verbal (contraventie rutiera pieton)? ioanm94 ioanm94 Buna ziua! Astazi am avut ghinionul sa primsc o amenda(97.5 RON) pe nedrept sau cel putin asa consider.In calitate de pieton am traversat o stada ... (vezi toată discuția)