avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestație amenda traversare prin loc nepermis
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestație amenda traversare prin loc nepermis

Doresc sa știu daca pot contesta o amenda pentru traversare prin loc nepermis, deoarece agentul care a constatat nu a fost cel care a întocmit procesul verbal, cel care l-a întocmit nici măcar nu știa sau văzut contravenția si mai mult i-a fost adus buletinul meu la mașina. El se juca pe telefonul mobil in momentul in care m-am dus după buletin. Nu avea scrisă amenda si atunci cand i-am semnalat faptul ca, colegul amendează după bunul plac, numai ce lăsase un domn sa treacă printr-un loc nepermis mi-a zis ca nu l-a văzut si ca pe mine dansul,din mașina m-a văzut. Ceea ce este o minciuna deoarece mașina era parcata la 50 m fata de locul nepermis. Menționez faptul ca am refuzat semnarea amenzii. Mulțumesc frumos, Bianca

Alte discuții în legătură

Traversare a strazii prin loc nepermis LostProphet LostProphet Buna ziua ! De dimineata am traversat strada prin loc nepermis, am fost oprit de un politist , mi-a cerut buletinul , a intrat in masina , a copletat un proces ... (vezi toată discuția)
Abuz politia locala navodari(constanta) GCatalin GCatalin Salut In data de 31.01.2015 am fost (zic eu) victima unui abuz al Politiei Locale Navodari. Evenimentul s-a petrecut astfel: eram cu un prieten in masina ... (vezi toată discuția)
Permis retinut, accident soldat cu victima Stanislav92 Stanislav92 Buna ziua. Am permisul retinut din luna februarie 2020 cand am fost implicat intr-un accident soldat cu victima. Povestea pe scurt: stationam pe prima banda ... (vezi toată discuția)