avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Abuz Politia Locala Navodari(Constanta)
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Abuz Politia Locala Navodari(Constanta)

Salut
In data de 31.01.2015 am fost (zic eu) victima unui abuz al Politiei Locale Navodari. Evenimentul s-a petrecut astfel: eram cu un prieten in masina proprietate personala pe strada Albinelor am oprit masina intr-un scuar de autobuz ca sa coboare prietenul meu din masina iar in urmatoarea secunda in spatele meu a venit o masina de la Politia Locala precum ca am parcat intr-un loc nepermis(dupa ce a coborat persoana de la mine din masina am pus semnal stanga sa pot efectua plecarea de pe loc)cei de la Locala au spus ca am parcat dar eu aveam motorul pornit ca sa i-mi continui deplasarea (nu am oprit cu scopul parcari sau stationari) m-au legitimat si au inceput sa scrie intr-o agenda datele mele si au inceput sa zica ca o sa i-mi vina amenda acasa eu i-am intrebat pentru ce amenda , ei au spus ca pentru parcare si ca sunt tare in gura (normal am inceput sa ii intreb si mai multe deoarece ma simt nedreptatit de acesti doi Comunitari.)am martor ca nu i-am injurat sau vb urat cu acestia . Nu m-au pus sa semnez nimic si cred ca ei o sa faca PV-ul cum vor ei si o sa scrie ca am refuzat sa i-l semnez ceea ce nu este adevarat.
Nu vreau sa las asa ceva sa treaca cu vederea . Inainte de Craciun cu doua zile m-i sa spart masina si m-am adresat tot la doi Comunitari acestia mi-au raspuns ca nu au ce sa faca cu hotii de masini . Doar daca ii prind eu sa ii aduc la ei #-o
Ce sa fac pentru a oprii Prostia Comunitara din Navodari.?
Multumesc.
Când o să vină acasă pv de contravenție aveți termen de 15 zile de la comunicare, deci de la data când a-ți luat la cunoștință de pv, să depuneți contestație împotriva celor consemnate în acest pv la judecătoria de care aparțineți.
GCatalin a scris:



Ce sa fac pentru a oprii Prostia Comunitara din Navodari.?




Aspectul constatat de dvs la nivelul unei autoritati a statului este evident si la multe alte structuri ale statului in teritoriu
Este foarte greu de luptat impotriva acestui flagel
In speta dvs,formulati plangere contraventionala impotriva PV in termen de 15 zile de la comunicarea acestuia la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia

Depuneti plangerea contraventionala, in termen de 15 zile de la incheierea procesului verbal de constatare a contraventiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda in parcare nesemnalizata Ashrak Ashrak Buna ziua, azi am parcat masina in orasul Medias, pe o parcare administrata de primaria noastra. Parcarea este imensa si in afara de aparatul care elibereaza ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare spatii verzi ktaflorin14 ktaflorin14 Pe 20 luna asta (August) am fost la Eforie Nord . Negasind un loc de parcare am procedat gresit , am ales sa parchez pe un scuar de pe langa hotel Belona unde ... (vezi toată discuția)