avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Infiintare firma
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Infiintare firma

Buna ziua! Ce credite sau fonduri nerambursabile/rambursabile pot fi accesate pentru infiintarea unei firme ? Mi s-a spus de faptul ca pot accesa un imprumut garantat de guvern in valoare de 40 000 de lei pentru infiintarea ei dar pe internet nu gasesc nimic concret. In legatura cu acest imprumut, as vrea cateva detalii. Ce se intampla in cazul in care dupa infiintarea firmei, aceasta va fi un esec ? Banca imi va lua tot ceea ce am cumparat pentru firma cu acei bani sau ar trebui ca la inceput sa girez cu ceva, si lucrul acela imi va fi luat ?

Alte discuții în legătură

Organizatii de finantare pentru imm-uri meetzah meetzah A deveni intreprinzator este o excelenta ocazie pentru persoanele dornice sa creeze, sa inoveze, care sunt pregatite sa desfasoare o munca de exceptie si care ... (vezi toată discuția)
Suport, avantaje, finantari rambursabile si nerabursabile 2ntz 2ntz ce suport si ce avantaje au studentii si firmele de la stat? stiam ca daca angajezi studenti, pensionari si someri (din evidenta) statul iti plateste 1 an de ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene BogdanCos BogdanCos Buna ziua: De ceva vreme tot lucrez la un proiect, pentru infiintarea unei firme, cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile (start-up). Proiectul meu se ... (vezi toată discuția)