avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Plata facturii
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Plata facturii

In cadrul programului de lucru , va este repartizată o factura de achiziționare a unui calculator.Seful ierarhic superior un este la serviciu.Persoana care este delegata sa-l înlocuiască va da factura și va spune sa faceți plata in ziua respectiva.Cum procedam este o instituție publica.

Alte discuții în legătură

Daune morale crsteo02 crsteo02 Buna ziua, Sunt functionar public, lsingura persoana de la contabilitate, am avut viza control financiar preventiv , am avut si am probleme cu directorul ... (vezi toată discuția)
Munca suplimentara functionar public Cristinabv Cristinabv Va rog mult sa ma lamuriti daca este legal ceea ce se face la noi in institutie. Institutia publica are un contract de prestarii servicii curatanie cu o firma ... (vezi toată discuția)
Mutarea in cadrul altul serviciu al aceleiasi institutii cielodellasera cielodellasera Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca este legala urmatoarea situatie: De 10 ani lucrez in cadrul unui serviciu al unei institutii publice, iar de doua zile ... (vezi toată discuția)