avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional la CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional la CIM

Buna seara!
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: urmare a casatoriei, angajata isi schimba numele si va trebui sa-si schimbe si CI. Cand imi va aduce cartea de identitate ( deocamdata am doar certificatul de casatorie) , fac AA la CIM sau doar operez modificarea numelui in Revisal? Daca doar operez modificarea in Revisal, cu ce data produce efecte? Termenul de transmitere este de 3 zile de la data aparitiei modifcarii cf HG 905/2017. Eu o sa intru in posesia CI in afara acestui termen. Cum procedez?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: VKaty , utilizator 21:47, 21 Ianuarie 2019
Operati doar modificarea numelui in Revisal, nu se incheie act aditional.

Termenul de 3 zile curge de la data casatoriei , nu de la data cand se schimba CI ...
Multumesc frumos! Toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume in contractul de munca Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Daca o salariata se casatoreste si implicit isi schimba si cartea de identitate,ce documente se intocmesc la contractul de munca?Se transmite in Revisal? (vezi toată discuția)
Modificare adresa salariat 56leila 56leila Am o salariata care si-a schimbat domiciliul fara sa anunte schimbarea , cum procedez cu modificarea in Revisal, pentru ca nu se respecta cele 3 zile conform ... (vezi toată discuția)
Modificari cim pt salariat cu numele schimbat ca urmare a casatoriei annabela annabela Buna ziua. Inteleg ca ulterior casatoriei nu se incheie act aditional la CIM pt schimbarea numelui intrucat modificarea acestui element din CIM a intervenit in ... (vezi toată discuția)