Buna ziua, in data de 28.08.2018(dupa o perioada de preaviz de 20 de zile) s-a incheiat CIM ned. al unei angajate cu art.65, alin.1. Desfiintare de post...Aceasta decizie a fost contestata in judecata de catre angajata si in 16.01.2019 am primit raspuns ca angajata a castigat procesul si trebuie reincadrata si platita din urma.
Ce este de facut acum? Cum trec acest lucru in Revisal, cand transmit?
Pasii de efectuat sunt :
- Se foloseste operatia privind reactivarea unui contract incetat.
Operatia de reactivare contract se poate face apasand butonul "Reactivare" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Contracte" -subsectiunea "Incetare - Reactivare".
- Se selecteaza din lista contractul pentru care se doreste a fi reactivat si se apasa Continuare;
- In ecran se completeaza urmatoarele informatii:
- Temei reactivare: Reintegrare pe baza hotararii judecatoresti
- Explicatie: anulare decizie de concediere nr .../.... in baza HJ nr..../..... pronunata de ......
- Data reactivare: se selecteaza din controlul de data calendaristica, data de reactivare a contractului
Se salveaza informatiilor introduse , dupa care se genereaza fisierul care se va depune/ transmite la ITM.
Multumesc de raspuns, dar eu folosesc Saga si revisalul de acolo, lucrurile arata putin diferit :)
M-ar ajuta procedura de acolo daca cumva o cunoasteti.
Are da( stare si temei legal), i-am facut notificare azi ca o convocam sa isi inceapa activitatea de luni 28.01.2019 si vreau sa transmit tot azi.
Nu stiu acum ce ii trec la data consemnarii....la data activare i-am trecut clar luni 28.08.2018
Contract de munca
lyly64
Buna seara,
- va rog o angajata a dat in judecata institutia solicitand instatei anularea unei decizii interne, si a castigat in instanta hotararea ramanand ... (vezi toată discuția)