avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Orele de liniște
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Orele de liniște

Buna ziua,
Locuim intr un bloc nou care nu are asociație de proprietari.
Constructorul mai are de amenajat câteva apartamente și ziua respecta doar ora legală de liniște de la 13-14.
Suntem mai multe familii care avem copii mici și am vrea ca intervalul sa fie mai mare. Putem sa facem ceva? Dacă ar fi sa înființăm asociația de proprietari și stabilim orele de liniște ar trebui sa le respecte și el ( care nu dorește sa se înscrie in asociație)? Care ar fi consecințele dacă nu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:58, 21 Ianuarie 2019
Potrivit Legii nr. 61/1991, orele de liniște sunt în intervalul 22:00 - 8:00 și între 13:00 și 14:00.

Ce puteti face, strangeti mai multe semnaturi si depuneti un memoriu la Parlament pentru modificarea legii.
Potrivit Legii nr. 61/1991, orele de liniște sunt în intervalul 22:00 - 8:00 și între 13:00 și 14:00.

Ce puteti face, strangeti mai multe semnaturi si depuneti un memoriu la Parlament pentru modificarea legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trebuie și ce trebuie sa fac când am un vecin galagios ? MarinDidi MarinDidi Am chemat până acum din Aprilie de doua ori echipajul de la poliție și tot continua să facă zgomote!Vorbește tare,invita prieteni,Are o prietena cu o ... (vezi toată discuția)
Program liniste publica - motiv modificari in apartament geo_m_14 geo_m_14 Vreau sa-mi fac modificari in apartament si nu stiu care sunt orele de liniste pe care trebuie sa le respect. Pe net am gasit pana acum doar referire la Legea ... (vezi toată discuția)
Program de liniste geneva geneva Exista cadru legislativ pt reglementarea orelor de liniste in bloc? Daca da, care este? Dar pentru proprietarii care detin caini si trebuie sa achite o cota ... (vezi toată discuția)