avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumarare imobil fara autorizatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumarare imobil fara autorizatie

Buna ziua, Vreau sa cumpar un imobil.Acest imobilcontine 3 camete pentru care nu a fost obtinuta autorizatie de demolare si constructie. A venit amenda de la primarie si termen cateva luni pentru intare in levalitate. Amenda a fost platita dar nu au fost obtinute actele pentru intsre in legalitate. Se poate vinde acest imobil?? Cumparatorul va avea probleme cu legea??? Daca cumpar acest imobil legea ma va obliga sa intru in legalitate, msi pot fi si eu amendat???

Alte discuții în legătură

Cumparare casa fara autorizatie constructie cozzmyn86 cozzmyn86 Buna ziua, Vreau sa cumpar un imobil.Acest imobilcontine 3 camete pentru care nu a fost obtinuta autorizatie de demolare si constructie. A venit amenda de la ... (vezi toată discuția)
Ajutor! probleme balcon construit la parter - posibil abuz politia locala iulian1986 iulian1986 In anul 2007 am cumparat un apartament cu 3 camere si un balcon de 19,54 metri patrati la parter. Anul acesta m-am hotarat sa il renovez dar culmea cand sa ... (vezi toată discuția)
Dupa moartea socrului meu am consolidat o magazie din fundul ... aslica33 aslica33 Dupa moartea socrului meu am consolidat o magazie din fundul curtii, magazie care initial era din lemn si caramizi de lut dar care era in paragina, am ... (vezi toată discuția)