avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contestare Decizie 631/2017 ???
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contestare Decizie 631/2017 ???

In anul 2017 am avut venituri de 11 000 lei din activitati independednte.Le-am declarat anul trecut prin fosta D201 (inainte sa apara D unica) iar acum am primit decizia de impunere anuala ,in care imi este calculat atat impozitul pe venit cat si Cas si Cass.
Pe langa asta am mai primit inca o Decizie 631 pentru plata CAS ,cu baza de calcul 13152 pentru plata Cas.
Practic trebuie sa platesc Cas de 2 ori? o data pentru veniturile realizate si inca o data pentru niste venituri inexistente?
Exista vreun cadru legal pentru contestarea acestei decizii?
Mentionez ca nu am avut PFA,au fost pur si simplu niste venituri pe care le-am declarat ca persoana fizica

Alte discuții în legătură

Cas absurd !!! Andreea21P Andreea21P Am avut in anul 2017 venituri din activitati independente (din strainatate) pe care le-am declarat prin intermediul D.Unice.Veniturile au fost in suma de ... (vezi toată discuția)
Venituri fara organizare juridica costanmatei costanmatei In ultimii 2 ani am avut venituri din diferite colaborari cu site-uri de freelanceri (fiverr ,upwork etc) unde am oferit servicii de graphic design ,editare ... (vezi toată discuția)
Cas venituri independente 2016 razvanbetosu razvanbetosu Buna ziua , Am obtinut in anul 2016 venituri intependente pe care le-am declarat folosind D201 ,neavand PFA sau alta forma juridica.Am primit decizia de ... (vezi toată discuția)