buna ziua,
va rog mult daca se poate sa ma ajute si pe mine cineva
As dori sa imi trimiteti si mie contractul colectiv de munca pe anii 2009-2011 de la Petrom daca il are cineva .Adresa mea de mail este liliana_manzu@yahoo.com
multumesc mult
astept ajutorul dvs.
cu stima
Nu stiu daca il veti gasi la cineva, intrucat pe aceasta sectiune au mai fost postate mesaje de la useri prin care solicitau acest contract colectiv de munca si nimeni nu a raspuns ca il are ... din cate stiu inca nu a fost finalizat acest CCM:(
In ultimul timp se intra tot mai greu in posesia CCM-urilor la nivel de unitati. Spre exemplu la SC Upet SA Tgv. nici sindicatul nici conducerea unitatii nu vor sa dea CCM pe unitate ( nu tot, 2 pag.in copie) solicitat in numele a peste 200 de salariati concediati care au chemat in judecata unitatea pentru diminuarea platilor compensatorii. Cum poti sa-i fortezi daca nici la cererea in scris nu a raspuns?
CCM la nivel de ramura sunt publicate in M.Of...ar trebui sa cautati acolo...si cele la nivel de unitate sunt inregistrate la Ministerul Muncii...prin urmare trebuie sa le dati de urma
Ccm la nivel de ramura
adisoi
expertul contabil desemnat de instanta mi-a solicitat sa- i pun la dispozitie ccm la nivel de ramura petrom precum si dovada calitatii de membru de sindicat.In ... (vezi toată discuția)