avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cheltuieli judecata - ANAF
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cheltuieli judecata - ANAF

Buna ziua,
Cheltuielile de judecata din cadrul unei sentinte penale pot fi achitate exclusiv la sediul ANAF din orasul de domiciliu mentionat in buletinul persoanei sau se pot achita si in Bucuresti, chiar daca persoana in numele careia se achita are domiciliul in alt oras?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Cheltuieli judiciare avansate de stat- cand si unde se achita? marius8989 marius8989 Buna ziua, Maine am stabilit primul termen de judecata si pe rechizitoriu scrie ca in baza articolului 274 aliniat 1 sunt obligat la plata cheltuielilor de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judiciare catre stat ContSters275905 ContSters275905 Buna dimineata, Am cateva intrebari: Unde se achita cheltuielile judiciare catre stat la care am fost obligat de instanta care a luat act de retragerea ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiul locativ - dezavantaje pentru proprietar beeram beeram Buna ziua, Am o prietena careia ii expira buletinul si m-a rugat sa o iau in spatiu locativ ca sa aibe domiciliul in orasul in care stam, deoarece ea este ... (vezi toată discuția)