avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Continuitate indemnizație crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Continuitate indemnizație crestere copil

Bună ziua! Situația mea este următoarea : am un copil care urmează să împlinească 2 ani in data de 16 mai 2019 și sunt însărcinată cu al doilea copil care are data probabilă a nasterii 1 aprilie 2019. Am marea rugăminte să mă lămuriți cu următoarele aspecte :
1. Ce acte trebuie să depun la Directia generală de asistenta sociala si protectia copilului in vederea intrarii din CCC1 in CCC2 si care este data limită a depunerii acestora?
2. Inainte de nasterea copilului trebuie sa transmit catre angajator o cerere pentru prelungirea suspendarii contractului individual de munca?
3. Este adevărat că pentru perioada de suprapunere voi primi o suma in plus? Trebuie făcut ceva in plus pentru a beneficia de acest lucru?
4. Tatăl copilului nu dorește să intre in CCC pentru niciunul dintre copii. Cum se procedează in acest caz?

Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere a copilului/sarcina valer_valy valer_valy Buna ziua. As dori sa va cer sfatul in cazul unei cunostinte care nu stie cum trebuie sa procedeze... O femeie care se afla in concediu de crestere a ... (vezi toată discuția)
Alt caz de ccc2 suprapus cu ccc1 kyky-neb kyky-neb Am o prietena care are un copil nascut in martie 2011 si acum este insarcinata cu cel de al doilea copil fiind in CCC cu primul. Cel de al doilea se va naste ... (vezi toată discuția)
Pot sa primesc stimulent de insertie cc2? RALUCAELENA1985 RALUCAELENA1985 Buna seara ! Am nascut in luna martie 2013, primesc in momentul de fata indemnizatie crestere copil pana la varsta de 2 ani, respectiv martie 2015...In ... (vezi toată discuția)