avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Unde fac plangere impotriva ord. de clasare a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Unde fac plangere impotriva ord. de clasare a Parchetului de pe Langa Tribunal?

Buna ziua,
Am inregistrat o plangere la PJ si am primit o ordonanta de clasare de la Parchetul de pe langa Tribunal.
Ma aflu in termenul legal de 20 de zile.
La ce institutie pot ataca aceasta ordonanta de clasare emisa de catre Parchetul de pe langa Tribunal?
Multumesc.
Tot acolo, o adresati prim-procurorului si nu uitati sa mentionati nr de dosar.
Daca nu a dispus prim procurorul, tot acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva ordonantei de clasare/penal georgem80 georgem80 Buna seara, Cu speranta ca voi putea fi ajutat, ingadui sa adresez si sa prezint umatoarea situatie de fapt. In 12 August .2016 a fost inregistrat la ... (vezi toată discuția)
Plangere prim procuror viorelv viorelv Am făcut plângere împotriva soluției de clasare a procurorului de pe lângă judecătorie la prim procurorul de le lângă Tribunal, acesta a admis ... (vezi toată discuția)
Renuntare la u.p. Tarzan2012 Tarzan2012 Procurorul de caz, in temeiul art. 318 alin. 12 NCP a sesizat judecatorul de camera preliminara pentru confirmarea solutiei de renuntare la urmărirea ... (vezi toată discuția)