avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Autorizația de construire
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Autorizația de construire

Autorizația a expirat , dirigintele de șantier a uitat sa ne anunțe că recepția finalizării lucrării se efectuează cu 15 zile inainte de a expira autorizația sau se poate prelungi totodată. În întrebarea este pe ce varianta sa mergem ptr. a obtine o altă autorizație ptr. a se putea efectua recepția de finalizare a lucrărilor plus plata de închidere a lucrărilor la inspectorat( s- a întârziat si acolo cu plata din cauza ca autorizația a expirat). Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Procesul verbal de receptie finala a constructiei adnanomer adnanomer Ma aflu in faza de finalizare a constructiei si am fost informat de catre dirigintele de santier ca pentru intocmirea procesului verbal de finalizare a ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire expirata AdrianDP AdrianDP Buna ziua, Ma confrunt cu o problema si poate reusiti sa ma lamuriti. In Iunie 2008 am obtinut o autorizatie de contruire pe o perioada de 36 de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie balcon expirata scarllet4you scarllet4you As dori si eu o lamurire a urmatoarei situatii: Parintii sotului meu au cumparat un apartament cu un balcon fara acte. Au urmat toate procedurile si au obtinut ... (vezi toată discuția)