avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intoarcerea in tara
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intoarcerea in tara

Buna ziua! ma intorc in tara cu un copil de un an. Nu am beneficiat de toate cele 6 luni de maternitate opțională (mi-au rămas 3) si ma întrebam dacă le pot folosi in Romania la un moment dat. Ce drepturi/ajutor as putea primi de la statul român dacă mă întorc din străinătate pentru ca am acceptat o oferta profesională și sunt cu un copil mic?

Alte discuții în legătură

Indemnizatie copil AndrasiDaniel AndrasiDaniel Buna ziua,sunt cetatean roman,lucrez in Cehia de un an jumatate cu contract de munca legal,sunt insarcinata in 6 luni si as dori sa stiu daca ma intorc in ... (vezi toată discuția)
Lucrez in strainatate. daca ma intorc in tara pot beneficia de indemnizatie pentru ccc? scarllet4you scarllet4you Buna seara! Lucrez de 5 ani de zile in strainatate, avand contract de munca.Am ramas insarcinata, urmand sa nasc in luna noiembrie si vroiam sa stiu , in ... (vezi toată discuția)
Drepturile unui femei care lucreazã in austria ggdaniel ggdaniel buna ziua,puteți sa-mi spuneți va rog daca sotia mea care lucreaza in Austria forme legale ca ingrijitoare va pute beneficia de prenatal si post ... (vezi toată discuția)