avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Talharie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Talharie

Ptr talharie prima abatere dauna mica restituita in acelasi moment vatamare nas spart 12-14 zile fara a i se pune viata in pericol victima lovind prima care sunt sansele inculpatului
E arestat inculpatul?
Da

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

E arestat inculpatul?

A fost retinut din acel moment si pana astazi tot in arest preventiv este in februarie va face 90 de zile de cand este arestat

AlmaDolce a scris:

Da

E arestat inculpatul?

Cum si unde s-a intamplat? era noapte? stiti ce incadrare s-a retinut?
Intr-un Get Bet pariuri sportive seara la ora 17 l-au incadrat la talharie calificata agravanta mentionez victima avea sa i dea 20 de lei inculpatului si atata l-a atatat fluturandu-i banii in fata incat inculpatul i-a tras datoria 20 de ron din mana ,victima nefiind de acord sa-i restituie banii l-a lovit cu piciorul si atunci si inculpatul l-a lovit aruncandu-i banii inapoi!inculpatul nu a opus rezistenta organelor de politie si a declarat exact cum s-a intamplat dar victima a depus plangere ajutat de politisti precum ca l-a talharit !Victima fiind un barbat la 37 de ani fara ocupatie mare consumator de alcool si aurolac el fiind sub influenta acestor substanta in seara cu pricina

Cum si unde s-a intamplat? era noapte? stiti ce incadrare s-a retinut?

Alte discuții în legătură

Talharie suspect suspect buna ziua, as dori sa ma ajutati cu o problema. O talharie, 2 vinovati, unul a recunoscut de la inceput si a cooperat, fiind cercetat in libertate, celalalt a ... (vezi toată discuția)
12 ani inchisoare fara probe directe sabougigel sabougigel Buna ziua tututor, am sa va povestesc un caz pe care eu nu il inteleg deloc, Anul trecut, fratele meu in varsta de 23 ani impreuna cu X(35 de ani) s-au dus ... (vezi toată discuția)
Omorul calificat-lcm roberto3 roberto3 Buna ziua! Vreau sa intreb daca loviturile cauzatoare de moarte se considera omor in fapt consumat sau doar lcm. Sunt infractiuni diferite? Va intreb pentru ca ... (vezi toată discuția)