avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... tichete de masa
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

tichete de masa

Buna ziua! as dori si eu un raspuns corect de la o persoana abilitata , daca se poate, cu privire la acordarea tichetelor de masa! Din cunostintele mele tichetele de masa se acorda in functie de numarul de zile lucratoare dintr-o luna, ele fiind mai putine in cazul concediilor de orice fel. Ne-am "trezit" , ca desi am lucrat toti in luna decembrie, si am avut acelasi nr de ore si libere nu am luat acelasi nr de tichete pe motiv ca unii dintre noi am prins mai multe dintre libere cuvenite in timpul saptamanii si nu in week-end, si nu am primit nici bani in plus,Intrebarea mea este daca este legal acest lucru sau este un abuz sau necunoastere legala a acestui aspect?! potrivit acstui principiu ar trebui s ane certam intre noi sa fim liberi numai in week-end ca sa nu ni se opreasca din tichete. Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Modalitate de calcul al numarului de tichete de masa Iulian Acatrinei Iulian Acatrinei Buna ziua , Pentru salariatii care lucreaza in week-end dar primesc alte zile libere in timpul saptamanii, cum se calculeaza ... (vezi toată discuția)
Concediu medical dianabdm dianabdm Buna ziua.Doresc si eu cateva informatii cu privire la un CM. Mai exact,am avut un concediu medical de pe data de 13 decembrie-31 decembrie. (6 zile au fost cu ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa toma_claudia toma_claudia Buna ziua, As dori sa primesc un raspuns de la persoane avizate Eu lucrez la o firma care acorda bonuri de masa, pentru zilele efectiv lucrate (aproximativ ... (vezi toată discuția)