avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Modalitate de calcul al numarului de tichete de masa
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Modalitate de calcul al numarului de tichete de masa

Buna ziua ,

Pentru salariatii care lucreaza in week-end dar primesc alte zile libere in timpul saptamanii, cum se calculeaza numarul de tichete de masa de care trebuie sa beneficieze angajatul ? Dar in situatia in care va lucra un numar mai mic de ore in timpul saptamanii ( de exemplu 6 ore in loc de 8 ore ) , pentru a nu depasi numarul legal de ore de munca din luna ?

Va multumesc !
Ultima modificare: Joi, 28 Aprilie 2016
Iulian Acatrinei , utilizator
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 21:00, 6 Mai 2016
Buna seara,
Daca firma nu are prevazute criteriile de acordare a tichetelor de masa atunci se vor acorda un numar de tichete egal cu numarul de zile lucrate de salariat pe luna (conform pontajului), fara a depasi numarul de zile lucratoare din acea luna. Nu conteaza cate ore lucreaza pe zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale soferi mioara danaila mioara danaila O firma de turism organizeaza, la cererea clientilor ,excursii in week-end. Soferul este angajat cu contract de munca de 8 ore. In cursul unei saptamani , ... (vezi toată discuția)
Timp de lucru saptamanal kitisor kitisor Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarele intrebari: Ce inseamna 8 ore/zi , 40 ore/saptamana? Cum considerati saptamana de lucru? De ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa efm efm HG 23/2015 < art.13> spune ca \\"in cazul salariatilor a caror durata zilnica a timpului de munca este mai mare de 8 ore - in regim de tura, numarul de ... (vezi toată discuția)