avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Ccc și colaborare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Ccc și colaborare

Buna ziua! Va prezint următoarea situație, la care sper din suflet sa îmi oferiți o soluție. Sunt profesoara și curând voi intra in ccc. In paralel eu am o colaborare cu un teatru, fiind solista. Spectacolele in care sunt eu sunt numai 2, și as vrea sa merg in aceste spectacole, numai ca bineînțeles, voi fi plătită și nu ma încadrez in acea suma de 3000 lei despre care am citit in unele articole de lege. Pt mine este o usurare ca o data la doua săptămâni sa merg la acest spectacol 2 ore. Se pote face ceva astfel încât sa nu pierd indemnizația? Nu indemnizația ar fi problema, pana la urma, dar dacă o pierd pe ea, pierd și asigurarea la sănătate, vechimea in munca, etc.
Ce soluție as putea gasi? Mi se pare absurd sa fiu blocată sa nu pot merge 2 ore o data la doua săptămâni.. numai ca venitul este problema.. pt un astfel de spectacol nu câștig decât in jur de 400 lei însă intr-un an suma ar depăși cei 3000. Ce este de făcut? Va rog sa ma ajutați.

Alte discuții în legătură

Indemnizație ccc Adriana Georgia Adriana Georgia Se poate renunța la indemnizația de creștere copil dar sa fiu încă in ccc? Realizez alte venituri dintr o colaborare pe care nu vreau sa o pierd. Am ... (vezi toată discuția)
Dețin un cmd(cabinet medicina dentară).pe perioada ccc voi ... ana_maria_purecel@yahoo.com ana_maria_purecel@yahoo.com Dețin un CMD(cabinet medicina dentară).Pe perioada CCC voi primi indemnizația calculata in funcție de încasările pe acest CMD., Dacă pe perioada CCC ma ... (vezi toată discuția)
Rate carduri neplatite sorinna87 sorinna87 Buna ziua . Am niste rate la o anumita banca pe care nu le am mai platit de 2 ani de cand am ramas fara loc de munca. Nu am avut nici un fel de probleme cu ... (vezi toată discuția)