Cum pot să obțin o adeverință de vechime, ținând cont că firma unde am lucrat a dat faliment și nu știu unde a mutat arhiva? De unde să încep căutarea?
Buna ziua.Cum pot sa obtin o adeverinta de vechime tinand cont ca firma unde am lucrat a dat faliment si nu stiu unde a mutat arhiva.De unde sa incep cautarea.Va multumesc.
1. Vechimea in munca stabilita pana la data de 31 decembrie 2010 se probeaza cu carnetul de munca.
2. Pentru perioada 2009 - 01.01.2011 , va puteti adresa direct ITM-ului in raza careia a avut sediul fostul angajator, sens in care veti depune o solicitare - de completare carnete sau de eliberare adeverinta - in care trebuie sa mentionati datele dvs de identificare, nume,prenume, CNP, adresa ,precum si societatile la care ati lucrat - de preferabil sa scrieti numele corect si CUI-ul acestora.
2. Pentru perioadele de dupa 01.01.2011, va trebui sa mergeti la fostii angajatori sa va elibereze adeverinte de vechime, iar daca acestia nu mai exista trebuie sa incercati la Arhivele Nationale - Directia Judeteana in raza careia a avut sediul fostul angajator sau sa luati legatura cu lichidatorii judiciari sau cu detinatorii legali ai arhivei.