avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis de conducere


Si eu am fost oprit de 4 ori consecutiv dupa ce misa ridicat permisu pt o luna pt acumulare de puncte pt 30 zile cu 72 de ore inainte de expirare am fost oprit si apare primu dosar penal dupa care apar inca 4 la primele doua se da neincepera urmariri la a 3 sant dat in tribunal data procesului e 31 ianuarie 2019 .?????cema asteapta nustiu.....mentionez nu alcol nu viteza

Alinionescu a scris:

Alte discuții în legătură

Conducere cu permisul suspendat bogdandragos bogdandragos Buna seara. Am avut permisul de conducere suspendat pentru 30 de zile, am condus in aceasta perioada si cu ocazia unei vizite la politie am recunoscut ca am ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat Nina chirita Nina chirita Buna ziua va rog sami raspundeti acum 3 ani am condus cu permisu suspendat pentru limita de viteza permisu fiind spaniol am platit amenda si misa inapoiat pa ... (vezi toată discuția)
Regimul permise de conducere Mircea vasilica Mircea vasilica 2016 mi sa suspendat permisu pt o luna intre timp am condus cu 72 ore inainte de expira termenu de o luna dosar penal dupa un an se da renuntare la urmarirea ... (vezi toată discuția)