avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pret diferit in functie de forma juridica de facturare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pret diferit in functie de forma juridica de facturare

Este legal sa poti practica un pret diferit pentru acelasi produs in functie de forma de facturare aleasa. Adica pentru persoane fizice pretul sa fie 100 de lei iar pentru persoane juridice pretul sa fie 300 de lei, produsul este identic doar forma de facturare se schimba?

Multumesc
Ultima modificare: Luni, 28 Ianuarie 2019
nanboe, utilizator

Alte discuții în legătură

Platesc tva? avas avas Buna seara, am urmatoarea intrebare:vand un produs(ca societate comerciala , deci cu factura) cu 100 lei+TVA.A doua zi cumpar de la o persoana fizica (cu acte) ... (vezi toată discuția)
Pretul de vanzare al unui produs si factura. raduvasile2 raduvasile2 Salutare, Am deschis recent un S.R.L neplatitor de TVA pentru un magazin online de haine si folosesc programul gratuit SAGA software pentru stoc, unde am ... (vezi toată discuția)
O firma poate refuza sa vanda catre alta firma? ContSters477326 ContSters477326 Buna ziua, am o societate comerciala care practica comert cu ridicata (evident, doar catre alte societati), am dreptul sa refuz o firma care imi plaseaza o ... (vezi toată discuția)