avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pretul de vanzare al unui produs si factura.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pretul de vanzare al unui produs si factura.

Salutare,
Am deschis recent un S.R.L neplatitor de TVA pentru un magazin online de haine si folosesc programul gratuit SAGA software pentru stoc, unde am introdus toate produsele in program cu pretul de achizitie si pretul de vanzare. Cineva mi-a spus ca nu este ok sa schimb pretul de vanzare in program insa eu cum vand produsele online ofer din cand in cand cupoane de reducere, iar daca produsul e introdus in program cu 300 de lei, iar eu am oferit cupon de 50 lei reducere ar trebui sa scot factura pentru 250 lei asta insemnand sa modific in program pretul de vanzare.
Intrebarea mea este daca este ok sa fac acest lucru, daca pot sa scot o factura de 300 de lei pentru un produs si peste o saptamana sa zic, sa scot alta factura pentru acelasi tip de produs cu 250 lei ( momentul in care intra cuponul in ecuatie ).
Pot sa schimb in program pretul de vanzare al unui produs oricand fara nicio implicatie legala?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 19:36, 21 Februarie 2015
Va atrag atentia ca nu aveti voie in forum sa utilizati nume de programe informatice.
Oferirea de cupoane nu are legatura cu pretul de vanzare.
Este o reducere financiara si se trateaza contabil ca atare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri neimpozabile-cod fiscal elamihaela elamihaela Daca poate cineva sa ma lamureasca la ce se refera punctul e) art.42 din Codul fiscal, care suna astfel: ART. 42 Venituri neimpozabile e) contravaloarea ... (vezi toată discuția)
Inregistrare factura grupmodal grupmodal Vreau sa va prezint urmatorul caz cu care ma confrunt de ceva vreme si nu stiu cum sa il rezolv. Mai multe firme de distributie pentru a ascunde pretul real ... (vezi toată discuția)
Probleme pret la o comanda pe magazin online IoanaTdr IoanaTdr Buna ziua, Lucrez la o firma care are un magazin online si la care a inceput ieri campania de black friday care cuprinde reduceri intre 5-35%, facute de ... (vezi toată discuția)