avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot sa scap de anumite poze din telefonul altcuiva?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot sa scap de anumite poze din telefonul altcuiva?

Buna, am si eu o problema, o fata de 15 ani santajeaza o multime de fete cu poze nud, prietena mea are o poza in costum de baie iar ea o tot santajeaza cu asta si nu doar pe ea, ci multe fete, sunt o multime de fete in localitatea Targu Lapus care traiesc cu frica pozelor din cauza acestei fete, ea a postat pe doua conturi false ale unor persoane pozele cu acele fete si le ameninta intruna cu asta, pozele le-a furat din telefoanele fetelor si acm santajeaza pe toti cum vrea sub protectia surorii ei ce are 19 ani si are relatii cu multi oameni, tatal ei detine o firma iar unchiul sau ceva neam de a ei este sef la jandarmerie sau politie iar ea scapa basma curata cu asta, cum pot sa scap definitiv de acele poze iar ea sa suporte consecintele pentru ce a facut?
Cel mai recent răspuns: AngeloMaf1 , utilizator 08:18, 5 Iulie 2022
Angajezi un racket sau 2, dai statul, institutia in judecata, ai 3 optiuni, alege-o pe cea mai buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Santaj si abuz. Pop Paul Pop Paul Buna, am si eu o problema, o fata de 15 ani santajeaza o multime de fete cu poze nud, prietena mea are o poza in costum de baie iar ea o tot santajeaza cu asta ... (vezi toată discuția)
Fetele mă agaţă, ce risc dpdv legal dacă fac sex? Virginu Virginu Am 25+ ani şi sunt cunoscut în oraşul meu pentru starea materială bună (apartament, maşină, afacere, etc), motiv pentru care diverse fete, mai mici sau ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru poze postate pe internet mihaimihai86 mihaimihai86 Buna seara ,ma scuzati de deranj... am si eu o nelamurire daca se poate sa ma ajutati va rog frumos...:Am stat cu o fata timp de 1 an si 10 luni dupa care ... (vezi toată discuția)