avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor încordare psihică
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor încordare psihică

Buna ziua, lucrez intr o cresa de stat, primesc spor de prevenție și spor de încordare psihică. Pe timpul vacanței sau când din diferite motive independente de voința mea cresa nu functioneaza aceste sporuri nu imi sunt acordate. VA rog sa imi spuneti daca este legal. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:21, 29 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este legal
Cand sunteti in vacanta nu aveti o ,,incordare psihica,, dar primiti salariul
Nu exista text de lege in aceasta privinta.. in general, se acorda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea salarizarii unice Hobitzi Hobitzi Imi poate da cineva un link catre legea salarizarii valabila?Am gasit cel putin trei variante,proiect,din 2009,nr.284 din 2010...etc (vezi toată discuția)
Spor de incordare psihica ciobanuclaudia ciobanuclaudia Primesc un spor de 15% pentru incordare psihica ,conform legii 250/2016 am primit 15%din salariu de incadrare .Intrebarea mea este pana la aceasta lege sporul ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna lili2003stoica lili2003stoica lucreaza cineva in sanatate? poate spune cineva cum se calculeaza concediul de odihna (care este baza de calcul) al unei asistente care in afara salariului de ... (vezi toată discuția)