avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum definim corect interes legitim pt montare camera ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum definim corect interes legitim pt montare camera video la bloc

Vrem sa montam camera video la un bloc cu 154 imobile pt prevenirea talhariei ,siguranta proprietarilor sau distrugerii proprietatii comune si am hotarat cu majoritate de voturi acest lucru la modul general.Reprezentantul ANSPDC ne-a sfatuit sa definim corect interesul legitim ca atunci nu e nevoie de acorful tuturor proprietarilor,chiriasilor...chiar a vizitatorilor .
Va tog sa ne consiliati in acest sens.Multumim.
Cel mai recent răspuns: laurlau , utilizator 18:27, 25 August 2019
Conform dispozitii in domeniu ,avand in vedere caracterul special al datelor preluate si stocate de sistemrele de supraveghere este obligatoriu sa existe acordul individual al tuturor proprietarilor
Daca nu exista acordul tuturor proprietarilor inseamna ca una dintre conditiile legal impuse nu este intrunita si nu se poate instala sistemul de supraveghere
Apelati la o firma autorizata din domeniul securitatii.
exista vreun document pentru acordul proprietarilor? practic ceva gata facut conform GDPR? sau luam cu copy paste de unde putem..? as vrea sa pun 2 camere video numai pe un palier, unde sunt 4 apartamente.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul proprietarului sau al chiriasului pentru montarea camerelor de supraveghere? vali m vali m Buna ziua.La mine in bloc se doreste montarea camerelor de supraveghere la parterul blocului.Toata lumea este de acord,mai putin proprietarul de la parter,care ... (vezi toată discuția)
Camera de supraveghere video iepuras73 iepuras73 Buna seara , imi spuneti va rog in ce conditii se poate monta o camera video pe casa scarii , la bloc (vezi toată discuția)
Supraveghere video bloc - doar un singur etaj/palier laurlau laurlau Buna ziua, Intentionez sa instalez (eu, nu o firma) un sistem de inregistrare video compus din 2 camere si un nvr, pe etajul meu (compus din apartametul meu ... (vezi toată discuția)