avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Fondul de garantare pentru plata creantelor salariale.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Fondul de garantare pentru plata creantelor salariale.

Buna ziua. In urma cu 5 ani lucram la o firma (Evenimentul Zilei si Capital) care, la inceputul anului 2014 a intrat in insolventa. In februarie nu ne-am primit salariile si ni s-a spus ca abia dupa aprobarea planului de organizare vom discuta depsre asta. Am doua intrebari. Cat timp poate sta asa o firma (a la long, banuiesc)? Tinand cont de faptul ca fusesem trecuta de putin timp pe drepturi de autor, cum aflu daca sunt inclusa in masa credala?

Alte discuții în legătură

Procedura insolventa, etape si pasi alecsandes alecsandes Buna Ziua stimati internauti, Am o problema, iar intelegerea buchiilor lege pentru mine (ca inginer) este dificila. Am tot cautat sa aflu intr-un mod ... (vezi toată discuția)
Nelamurire insolventa aiud98 aiud98 As dori si eu raspuns la urmatoarea intrebare: Am o firma care din data de 24.02.2010 a intrat in insolventa (la cerere) cu reorganizare.S-a ajuns pina in ... (vezi toată discuția)
Patrimoniu firma in insolventa horiacris horiacris Buna ziua. Casele construite de o firma aflata in insolventa sunt considerate produse ce pot fi vandute ca orice alt produs , sau sunt considerate ca facand ... (vezi toată discuția)