avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Calcul rezerva legala in urma majorarii capitalului ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Calcul rezerva legala in urma majorarii capitalului social

In 2017 am fost platitori impozit profit,am calculat rezeva legala 5%din profit.Anul acesta iar trebuie sa calculez dar am o problema.In trimestrul 1 ,am fost Micro(obligatoriu prin lege),din trim,,2 am trecut la profit
5% calculez din profitul contabil total,pe an intreg.
Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 30 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Declaratia 101 CIMPEANU MIRELA CIMPEANU MIRELA buna ziua, am 2 cazuri la care va cer ajutor: 1) societatea, datorita cifrei de afaceri, este in anul 2013 platitoare de impozit la profit,(ca si pana in ... (vezi toată discuția)
Trecere de la venit microintreprindere la impozit profit airamanaderol airamanaderol Va rog frumos sa ma ajutati cu o problema. Am o societate care pana in trimestrul 2 din 2012 a platit impozit micro. Din trimestrul 3 anul 2012 a trecut la imp ... (vezi toată discuția)
Am depasit plafonul de 100000 euro pentru impozit pe profit piciul piciul Am depasit in noiembrie 2012 plafonul de 100000 euro si am trecut la impozit pe profit 16% . Pe primele 3 trimestre am platit impozit pe micro 19000 lei , acum ... (vezi toată discuția)