avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabulare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabulare

Buna seara,

In urma decesului socrilor, soțul a moștenit un apartament intr-o vila. La momentul construcției clădiri,1972, cartea funciară a fost făcută pe clădire, și nu pe fiecare apartament . Dorim să îl vindem dar nu putem face intabulare deoarece nu avem cartea funciară pe apartament. Ma puteti ajuta cu o solutie ?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Intabulare ramonap80 ramonap80 In urma decesului socrilor, soțul a moștenit un apartament intr-o vila. La momentul construcției clădiri,1972, cartea funciară a fost făcută pe ... (vezi toată discuția)
Proceduri pentru iesire din indiviziune Rammona Rammona As dori sa stiu ce tipuri de acte sunt necesare pentru iesire din indiviziune si care sunt pasii de urmat. Mentionez ca am cumparat un teren de 1100mp ... (vezi toată discuția)
Mostenire parinti saftmiki saftmiki Buna ziua.As dori sa ma ajutati cu cateva informatii.Socrii mei au casa cu etaj si mansarda,proprietatea lor personala cu toate actele in regula si vor sa ne ... (vezi toată discuția)