avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare

In urma decesului socrilor, soțul a moștenit un apartament intr-o vila. La momentul construcției clădiri,1972, cartea funciară a fost făcută pe clădire, și nu pe fiecare apartament . Dorim să îl vindem dar nu putem face intabulare deoarece nu avem cartea funciară pe apartament. Ma puteti ajuta cu o solutie ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ramonap80 , utilizator 21:24, 31 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti cadastrul si intabularea, Apelati la un cadastrist, e posibil sa se ocupe el de tot.
Imi cer scuze, clădirea nu are deloc carte funciară, și nu știm cum sa procedam
Chiar si asa, nu este un imobil nou, nu se poate sustine de la OCPI ca nu exista. Faceti cum v-am spus.
Am apelat, și cadastristul a spus că are nevoie de actele de proprietate ale tuturor apartamentelor pentru a face relevee pentru a ieși din indiviziune. Este adevarat sau mai este si alta cale, pt ca nu toti au si vor sa dea actele si unii dintre ei sunt in succesiuni si asteapta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare ramonap80 ramonap80 Buna seara, In urma decesului socrilor, soțul a moștenit un apartament intr-o vila. La momentul construcției clădiri,1972, cartea funciară a fost ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cum pot nota in cartea funciara sau ce alta forma ... anadeleanu anadeleanu Buna ziua, Cum pot nota in Cartea Funciara sau ce alta forma de publicitate pot folosi pentru a face ca un contract de cumparare a unei uscatorii cu un trust ... (vezi toată discuția)
Cadastru lamurire razvypitesti razvypitesti Buna ziua, detin un apartament intr-un bloc intr-o zona rurala. Vreau sa vand apartamentul pe care il detin si mi s-a cerut cadastru. Am inteles ca ununul ... (vezi toată discuția)