Buna ziua,
Cum pot nota in Cartea Funciara sau ce alta forma de publicitate pot folosi pentru a face ca un contract de cumparare a unei uscatorii cu un trust de constructii din 1995 sa fie opozabil tertilor. Respectivul contract nu se gaseste in Cartea Funciara si pentru a vinde apartamentul este necesara inscrierea in Cartea Funciara deoarece est cerut de banca la care cumparatorul isi face credit. Apartamentul initial a fost dezmembrat in doua apartamente mai mici, iar cartea funciara initiala a fost inchisa. Apartamentul initial are cadastru si intabulare, dar acest contract nu a fost inscris. Inscrisul il am in original. Multumesc
Cadastrul a fost facut pe intreg apartamentul si parintii mei au intabulat si uscatoria in cartea funciara. Eu incerc acum dupa dezmembrarea apartamentului in doua mai mici ( apartamente cu doua camere) sa inregistrez contractul prin care s-a cumparat uscatoria de la trustul de constructii initial in anul 1991. Nu stiu sub ce forma sa fac acest demers. Multumesc
Apartamentul are cadastru si intabulare ( este intabulata si uscatoria cumparata in 1991). Am dezmembrat apartamentele si ele sunt intabulate in cartea funciara acum. Vreau sa intabulez contractul prin care uscatoria a fost cumpararata initial de la trustul de constructii! Cum pot face acest lucru( banca doreste acest act). Multumesc
Apelați la un cadastrist sa vă facă o schiță a uscătoriei respective și care să vă intabuleze dreptul de proprietate asupra uscătoriei respective.
Daca nu aveti un cadastrist va pot recomanda eu unul dacă sunteți din București.