avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Procura pentru eliberarea certificatului de nastere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Procura pentru eliberarea certificatului de nastere

Buna seara,

Mi-am pierdut certificatul de nastere in urma cu ceva timp. Stiu ca pentru eliberarea unui nou certificat trebuie sa depun o cerere in localitatea in care m-am nascut.
As vrea sa stiu ce acte ar trebui sa am la mine precum si daca pot sa fac o procura de imputernicire unui prieten pentru ridicarea acestuia (pentru depunerea actelor pot ajunge personal).

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Help! nevoie de informatii pentru refacere buletin danielasielena danielasielena Buna seara, locuiesc in Grecia; am buletinul expirat din martie; am imputernicire pe un membru al familiei sa imi depuna actele pentru cererea unui nou ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere pierdut ionut_negoita89 ionut_negoita89 Am o nepoata care si-a pierdut certificatul de nastere.Ea s-a nascut in Campina jud Prahova ,iar dupa cativa ani s-a mutat cu domiciliul stabil in Husi judetul ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac daca am pierdut toate actele de identitate? ContentWriter ContentWriter Buna ziua, Parintii mei sunt intr-o situatie complicata. Locuiesc in Italia, unde tata isi va depune actele pentru cetatenia italiana. In acest sens, a ... (vezi toată discuția)