avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Servicii colectare si transport apa meteorica
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Servicii colectare si transport apa meteorica

Esta legal sa fie facturata apa pluviala de catre Apa Nova, daca societatea noastra are retea separata pentru colectarea acestor ape si acestea sunt deversate pe spatiile verzi ale societatii noastre?
Precizez ca Apa Nova are conducta la circa 1 km distanta si acesta conducta este pozata mai sus decat cota terenului nostru (fapt care impiedica apa meteorica sa ajunga gravitational in acesta conducta). Am avut si anterior contract cu Apa Nova, prin intermediul societatii detinatoare a conductei prin care transportam (prin pompare, avand in vedere diferenta de nivel) si noi apele uzate (doar menajere si tehnologice) pana la conducta publica, iar prin acest contract nu ni se facturau apele meteorice. De la preluarea contractului (noiembrie 2018) ni se factureaza si "servicii de colectare si transport apa meteorica". Cei de la Apa Nova cunosc faptul ca avem doua retele separate, motiv pentru care, in acordul de preluare ni s-a impus monitorizare doar din caminul in care ajung apele menajere si tehnologice. Am contestat prestarea acestui serviciu, insa reprezentantii Apa Nova ne raspund ca se respecta legislatia in vigoare, dar articolele la care fac referire sunt despre stabilirea cantitatilor de apa meteorica preluata de reteaua publica. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Conducta de apa menajera si cea de apa pluviala se pot lega? gabikov gabikov Intr-un condominium, comitetul executiv al asociatiei de proprietari a luat decizia evacuarii apei menajere de la baie cu ajutorul conductei de apa pluviala, ... (vezi toată discuția)
conducta de apa menajera vs apa pluvială . buna ziua, vreau sa știu baza legala care interzice ca, intr-un ... madelena-elena madelena-elena Buna ziua, vreau sa știu baza legala care interzice ca, intr-un condominium, sa existe aceeași conducta pt evacuarea apei menajere și a apei pluviale ... (vezi toată discuția)
Facturare servicii neprestate de preluare si transport ape meteorice veselia1234 veselia1234 Buna ziua, Locuiesc la curte, unde pe acea suprafata exista o casa inconjurata de suprafete verzi, pe care se afla gazon, gradina cu legume si o mica ... (vezi toată discuția)