avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia gradul 3
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia gradul 3

Buna ziua.Ma numesc barabas andrea si am 38 de ani..Am primit pensia de boala gradul 3 dupa o boala:tromboza venoasa cerebrala masiva.Am 15 ani 8 luni si 2 zile lucrate.Nr de puncte realizate 5.31184...Pensia mea este de 190 ron.Intrebarea mea este exista sa primesc numai atata?pot sa contestez?merita?multumesc
Cel mai recent răspuns: Emese andy , utilizator 14:44, 31 Ianuarie 2019
Veti primi indemnizatia minima pentru pensionari in suma de 640 lei.
Buna ziua.Multumesc pentru raspuns. Dar in decizie scrie :Total drepturi 190 lei.Pensie de asigurari sociale 190 lei Atunci sa contestez? Multumesc
In decizie poate sa scrie ca pensia este de 1 leu.
Se va primi indemnizatia minima pentru pensionari in suma de 640 lei.
Am utat sa scriu ca lucrez cu 4 ore.Asta schimba ?
Nu.
Pensionarii de invaliditate grdul III au dreptul sa lucreze in regim de 4 ore/zi.

Alte discuții în legătură

Pensie boala rodicarodica rodicarodica sint incadrata in gradul 3 de boala stie cineva ce pensie voi primi ?eu nu am decit 5 ani pe cartea de munca...va multumesc (vezi toată discuția)
La total venituri se cumuleaza pensia ci indemnizaţia? Lili.M Lili.M Buna ziua. Ma numesc Mailat Cristel si am 67 de ani.Beneficiez de o indemnizatie legea 109/2005 si penie de limita de varsta. Indemnizaţia este de363 lei ... (vezi toată discuția)
Majorarea punctului de pensie și pensia minima de 520 lei CYBORG CYBORG Buna seara! O doamna de la Casa de Pensii din Bucuresti spunea la televizor ca chiar daca creste punctual de pensie, pensia minima de 400 lei nu va ... (vezi toată discuția)