avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie tata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie tata

Buna ziua,

Avem urmatoare situatie: mama beneficiaza de indemnizatie crestere copil (nu este in CCC pentru ca nu mai era salariata la data nasterii), tatal poate intra in CCC si beneficia de indemnizatie crestere copil cu mai mult de 90 zile inainte de implinirea varstei de 2 ani a copilului si apoi poate beneficia de supliment insertie daca revine la locul de munca cu mai mult de 60 de zile inainte de implinirea varstei de 2 ani a copilului? Mentionez ca tatal era salariat cu 24 luni inainte de nasterea copilului si este in continuare fara intreruperi.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil suciugeorgeta suciugeorgeta Daca o salariata trebuia sa revina din CCC in 11.2016 si revine mai devreme care sunt pasii de urmat??.....face cerere iar firma face decizie de incetare ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil, drepurile parintilor angajati/neangajati ElenaGhidirim ElenaGhidirim Buna ziua, Situatia este urmatoarea: - mama - neangajata, fara venituri salariale in ultimii 2 ani, studenta (28 ani - uneori situatia se schimba din ... (vezi toată discuția)