avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Nu imi eliberează fiscal pentru ca am amenzi la ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Nu imi eliberează fiscal pentru ca am amenzi la primărie

Buna sara. Am un autoturism si nu imi eliberează fiscal ca am amenzi la primărie.Un avocat daca ma poate ajuta cu niste sfaturi. Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Vineri, 1 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 22:19, 3 Februarie 2019
Le puteti face sesizare in scris ca ii dati in judecata daca nu va eliberează. Sau le spuneti ca aveti nevoie pentru altceva, nu pentru a vinde masina, daca va este de folos un Certificat fara mentiunea expresă va trebuie pentru vanzare.
Nu se elibereaza niciun document daca are restante iar in instanta nu va avea castig niciodata ....
Trebuie sa-si plateasca darile si de-abia apoi sa obtina fiscalul..
Probabil faceti tranzactii cu masini si cumparatorul nu o poate inscrie...
Ultima modificare: Vineri, 1 Februarie 2019
DenisRif, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Certificatul fiscal ar trebui eliberat cu mentiunea ca vanzatorul are datorii, e un abuz ca nu e eliberat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Februarie 2019
Ionita Cristina Avocat, Avocat
Da si ce as putea face an acest caz sa optin o ștampilă pe contractu de cumpărare vanzare dom avocat va multumesc anticipat
Sau pot sal optin din alta parte si nu dela primărie pt ca la primărie nu ami eliberează din cauza del amenzi cu respect

Alte discuții în legătură

Vanzare masina cu certificat de atestare fiscala cu datorii pe numele sotului rroxica rroxica buna ziua am o masina pe numele meu si am vandut-o unui om din alt oras, urmand sa facem schimb de certificare de atestare fiscala am fost la primarie pt ... (vezi toată discuția)
Eliberare documente gnr gnr am si eu o nelamurire daca stie cineva...cand vinzi o masina iti trebuie de la primarie neinceperea urmarii penale fara de care nu o poti inscrie masina...daca ... (vezi toată discuția)
Amenda lipsă rovignetă la 8 zile după vânzarea mașinii conform procedurii legale: de ce trebuie s-o plătesc eu, cum susțin cei de la primărie? Ady. Ady. Buna seara,pe data de 26 .10.2018 am vândut o masina,noul proprietar nu a plătit rovinieta si pe data de 04.11.2018 a fost depistat fără rovinieta ... (vezi toată discuția)